Till fots genom Europa

Till fots genom Europa - Per Erik Tell | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Per Erik Tell
DIMENSIONERA
3,23 MB
FILNAMN
Till fots genom Europa.pdf
ISBN
4036668366362

BESKRIVNING

När Per Erik Tell bar ned de stinkande vandrarkängorna till soptunnan på gatan utanför Pensión Mari Asun, en varm sommarkväll i spanska Pamplona, var en tre och en halv månad och 3000 kilometer lång fotvandring genom Europa över.Han och vännen Pelle Brask lämnade Abbekås på den skånska sydkusten den 17 april 2016 med omkring femton kilo utrustning i ryggsäcken. I Till fots genom Europa får du följa deras äventyr. Från Lüneburgerheden och genom bröderna Grimms skogar i Tyskland till Jurabergen och de böljande kullarna i Bourgogne i Frankrike och slutligen över Pyrenéerna.Tillsammans med ett rikt bildmaterial blir du bjuden på pingstfest i Creuzburg, hamnar i det katastrofdrabbade Braunsbach, på sjukhuset i Besançon och bjuds trolldryck av Asterix.Boken avslutas med fem reportage från Baskien.

Då får du boken till din e-post, och det kostar inte en krona! Följande dag åkte vi genom hela Tyskland via Hamburg till Köpenhamn. Genom Tyskland var det snabbtåg och det kostade 150 kr extra.

För att tåg ska kunna köra genom Europa behöver alltså olika tekniska anpassningar genomföras på varje tågsätt. ...

RELATERADE BÖKOR