Swedish Details Gardens

Swedish Details Gardens - Annika Huett, Ulf Huett Nilsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annika Huett, Ulf Huett Nilsson
DIMENSIONERA
10,34 MB
FILNAMN
Swedish Details Gardens.pdf
ISBN
9501229701917

BESKRIVNING

»Personligt operfekta trädgårdar som fångar en del av den svenska folksjälen«BOOKS&DREAMSEn annorlunda trädgårdsbok och en inspirerande resa genom Sverige – det är vad denna bok tar oss med på. En trädgård består ju inte enbart av gräsmatta, växter och träd – det som verkligen gör den personlig är de föremål eller möbler som placeras i det gröna. Författarna har gett sig ut på upptäcktsfärd i svenska trädgårdar. De har dokumenterat ett inspirerande myller av alla de detaljer som gör en trädgård personlig.I bokens mer än 400 bilder visar de inte enbart ett stort antal trädgårdar, utan skildrar också en del av den svenska folksjälen. Hammock, fågelbad, vindflöjel, dammar, skulpturer och fontäner – i en trädgård är allt möjligt. Ingenstans är svensken så fri som där.Swedish Details Gardens är tvåspråkig med svenska och engelska i samma utgåva, vilket gör den extra användbar som presentbok.Annika Huett och Ulf Huett Nilsson utkom 2010 med boken Detaljer hemma/Swedish Details som blev en stor framgång, både i Sverige och utomlands. Nu fortsätter författarna alltså sin jakt på detaljer – den här gången utomhus.

Målsättningen är att stärka, utveckla och kommunicera kunskap kring det svenska trädgårdskulturarvet, som inkluderar alltifrån stadsparker till slottsträdgårdar. www.swedishgardens.se Visit private gardens e.g.

We would also like to take a peek into your garden! Swedish Gardens, Kungsbacka. 2.5K likes.

RELATERADE BÖKOR