Vår trädgårdsbok

Vår trädgårdsbok - Christel Kvant, Inger Palmstierna | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Christel Kvant, Inger Palmstierna
DIMENSIONERA
5,51 MB
FILNAMN
Vår trädgårdsbok.pdf
ISBN
7624772647587

BESKRIVNING

Heltäckande grundbok som utgår från svenska förhållanden, med allt från de klassiska favoriterna till de senaste trädgårdstrenderna.I denna sjätte upplaga av det populära standardverket lyfts betydelsen av den klimatsmarta och giftfria trädgården fram. Författarna Christel Kvant och Inger Palmstierna fångar också upp det ständigt växande intresset för egenodlat och ett helt nytt kapitel behandlar den enkla lilla köksträdgården med råd om odling i pallkragar och andra knep för att odla på små ytor.Det är växterna som trivs som är de vackraste! I det nya kapitel som handlar om platsens betydelse får vi veta hur vi bäst anpassar våra växtval till omgivningen, jorden, vindarna och ljuset.Fakta, inspiration och goda råd förmedlas av författarna och flera andra av landets kunnigaste trädgårdsskribenter som rosexperten Lars-Åke Gustavsson, landskapsarkitekten Ulf Nordfjell och trädgårdsmästaren Philippe Plöninge. Gunnel Ginsburg tecknar förklarande och vackert det som är svårt att uttrycka i ord.Samtliga växtgrupper presenteras med skötselanvisningar och växtskydd.Utsågs till Årets trädgårdsbok 2005 och har sedan dess blivit något av en bibel för alla trädgårdsägare.Några pressröster:"En trädgårdsodlingens ABC-bok, ett praktverk som innehåller precis ALLT man behöver veta för att skapa sitt eget paradis. Fungerar även utmärkt som lustläsning." Aftonbladet"En heltäckande, genomillustrerad grundbok för svenska förhållanden med alla klassiska favoriter men också med de senaste trädgårdstrenderna." Nerikes Allehanda"Bibeln för den trädgårdsintresserade." Vi i villa

Köp boken Vår trädgårdsbok hos oss! Vår trädgårdsbok är en heltäckande grundbok som utgår från svenska förhållanden. Här finns de klassiska favoriterna liksom de allra senaste trädgårdstrenderna.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Vår Trädgårdsbok Heltäckande grundbok som utgår från svenska förhållanden, med allt från de klassiska favoriterna till de senaste trädgårdstrenderna.

RELATERADE BÖKOR