Vad är det jag hör? : analys av musikinspelningar

Vad är det jag hör? : analys av musikinspelningar - Gunnar Ternhag | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gunnar Ternhag
DIMENSIONERA
6,51 MB
FILNAMN
Vad är det jag hör? : analys av musikinspelningar.pdf
ISBN
1857051734134

BESKRIVNING

En vägledning för den som önskar förstå olika typer av musikinspelningar. Många av dagens utbildningar i musik, musikproduktion och media introducerar de studerande i musikteknologi. En del av skolningen i denna konst handlar om att lyssna på befintliga musikinspelningar och genom analys försöka avslöja deras tillkomsthistoria. Boken är upplagd så att läsaren först får en introduktion i ämnet, där olika frågor diskuteras: Varför lyssnar vi idag så mycket på inspelad musik? Hur lyssnar vi? Var lyssnar vi? Därefter presenteras olika analysmetoder. Och till sist ges några konkreta analyser av musik ur olika genrer - en gammal schlager, en kulning, en äldre poplåt och en modern rockinspelning."Vad är det jag hör?" Är den första boken i sitt slag på svenska.Gunnar Ternhag är professor vid Institutionen för kultur och medier på Högskolan Dalarna.

Material type: Text Publisher: Göteborg Ejeby 2009 Description: 78 s. 22 cm . Hinta: 14,2 €.

Jag kan tänka mig att han vill uttrycka starka känslor med den här bilden, då den är väldigt skarp i färgerna och formerna är väldigt osymmetriska. Jag vet inte riktigt vad van Gogh vill säga med det här verket, men jag får en känsla av lugn och harmoni när jag kollar på den. Däremot tänkte jag ge mig på en samhällelig och politisk analys av vad det är han säger i den.

RELATERADE BÖKOR