Konst i det fria : skulpturerna i Örebro Stadspark

Konst i det fria : skulpturerna i Örebro Stadspark - Fredric Skargren | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Fredric Skargren
DIMENSIONERA
3,84 MB
FILNAMN
Konst i det fria : skulpturerna i Örebro Stadspark.pdf
ISBN
7203396477119

BESKRIVNING

Konst i det fria är en konsthistorisk genomgång av skulpturerna i Örebro Stadspark. Läsaren får både ta del av bakgrunden till varje verk och en inblick i hur man kan förstå och tolka dem. Den första skulpturen köptes in 1953 av Örebro läns Trädgårdsaktiebolag som sedan dess har fortsatt att köpa in nya skulpturer och förvalta dem.Fredric Skargren är född 1983 och har tidigare skrivit kulturartiklar för både Kristianstadsbladet och Nerikes Allehanda. Konst i det fria är hans första bok.

Vi brukar knyta ihop det med något bra välgörenhetsprojekt. Gun Jarnedal virkar rutor för fullt i Lysekils stadspark.

Läsaren får både ta del av bakgrunden till varje verk och en inblick i hur man kan förstå och tolka dem. Den första skulpturen köptes in 1953 av Örebro läns Trädgårdsaktiebolag som sedan dess har fortsatt att köpa in nya skulpturer och Fredric Skargren - fakta, böcker och kuriosa om författaren Fredric Skargren.

RELATERADE BÖKOR