Gatukonst : med världen som målarduk

Gatukonst : med världen som målarduk - Garry Hunter | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Garry Hunter
DIMENSIONERA
11,47 MB
FILNAMN
Gatukonst : med världen som målarduk.pdf
ISBN
5172008922610

BESKRIVNING

Väggar nedklottrade med slagord och utmanande bilder är en vanlig syn i städer runt om i världen men allt är inte klotter. I den här boken utforskas för första gången den senaste utvecklingen inom gatukonsten, från schablonbilder och tredimensionella kritteckningar till illusioner och objekt som speglar vardagslivet. Boken tar upp olika teman som ikoner (kändisar, uppdiktade karaktärer och legendarer), återvinning, performances och pastischer som återger en rad kulturinfluenser. Gerry Hunter är professionell fotograf och specialist på gatukonst. Här gör han en djupdykningar i ett allt viktigare och uttrycksfullare fenomen i den moderna stadsbilden.

Graffiti är en estetik och bygger på bokstäver. Det som har blivit vanligare på festivaler och liknande är gatukonst och inte graffiti, vars ställning inte förändrats speciellt mycket och fortfarande är en känslig politisk fråga på flera håll. Gatukonst och graffiti gör förorten till en sevärdhet.

En festival som utmanade många idéer och trender under de senaste åren i Sverige, där gatukosnt har blivit dekorativa fasader och en del av städers varumärkesarbete. Här söker du efter böcker och andra medier. Du kan också söka efter bibliotek, evenemang och övrig information om Stockholms stadsbibliotek. Med stadskartan som målarduk: Kasper Strömman kuraterar stadcykelkonst Gatukonst; Se bilderna: Gatukonsten som lockar turister till Böle Cookies for Rookies-boken skrevs 2009-09-20 av författaren Anna Sörensen.

RELATERADE BÖKOR