Slipsboken

Slipsboken - Marcus Gners, Per Sjölund | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Marcus Gners, Per Sjölund
DIMENSIONERA
6,42 MB
FILNAMN
Slipsboken.pdf
ISBN
4013806936461

BESKRIVNING

Slipsboken är precis som namnet antyder en bok om slipsar, men även en bok om mäns mode och livsstil. Slipsen är ett modefenomen som har hängt med sedan 1600-talet. Den har förändrats lite grann till formen med tiden, men grunden är densamma. Boken tar med läsaren på en resa genom slipsens långa liv förbi viktiga historiska händelser, personer och modemässiga innovationer. Slipsboken handlar om slipsen i vårt samhälle och självklart om slipsen som plagg och hur den ska användas. Marcus Gners och Per Sjölund går till botten med hela grejen. Historien, knutarna, materialen, mönstren kort sagt, boken avhandlar allt som är värt att veta om slipsar.

| Adlibris 2007, Inbunden. Köp boken Slipsboken hos oss! Vissa av webbplatsens funktioner begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex.

En spännande resa del 2 Podcasts ... 190529 Intuition Podcasts Ylva Trollstierna. Slipsboken är precis som namnet antyder en bok om slipsar, men även en bok om mäns mode och livsstil.

RELATERADE BÖKOR