Mannen och machomyten : ett porträtt av Mikael Persbrandt

Mannen och machomyten : ett porträtt av Mikael Persbrandt - Martin Röshammar | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Martin Röshammar
DIMENSIONERA
8,18 MB
FILNAMN
Mannen och machomyten : ett porträtt av Mikael Persbrandt.pdf
ISBN
3698369264244

BESKRIVNING

Ursprungligen publicerad i Göteborgs-Posten Två dagar 2004-08-28– Jag har alltid protesterat mot den där bilden av att jag ska vara någon macho. Men det är media som skapar de där bilderna. Den där chockförtjusta världen, där barn på frågan vad de vill bli svarar kändisar. Det är en mycket märklig värld och tid vi lever i. Hoppas att det svänger om och att vi börjar värdera människor och vår omvärld på ett annat sätt. Att jag är en kändis som folk vänder sig om efter har jag väl insett till min förfäran. Samtidigt är det kanske ett bevis på att man lyckats med sitt jobb på något sätt, att man har gjort några karaktärer som etsat sig fast.Martin Röshammar, född 1971, är journalist med bakgrund på Jönköpings-Posten, Göteborgs-­Posten och Stockholm News. Har frilansat sedan 2001, förutom en utflykt till Punkt SE där han var sportchef. Har sedan länge fastnat i person­porträttsträsket hos tidningar som GP:s helgbilaga Två Dagar, Fokus och Fönstret. Där trivs han bra, även om han då och då kryper upp därifrån och skriver om fotboll, populärkultur eller språkbråk i Belgien.Telegram Journalistik ger ut god journalistik som publicerats genom tiderna – i bokform. Krönikor, essäer, reportage, artiklar, spännande features, djuplodande intervjuer, grävande reportage – journalister från den så omsusade magasinsboomen under 80-, 90- och 00-talet öppnar sina digra arkiv, och det har skrivits fantastiska texter även innan dess som nu kan tillgängliggöras igen. Det skrivs dessutom nya texter, som nu kan läsas direkt – i en e-bok eller en tryckt bok, läsaren väljer.

Den där chockförtjusta världen, där barn på frågan vad de vill bli svarar kändisar. Det är en mycket märkli... Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom mikael persbrandt + svenska Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

Boken har 2 st läsarrecensioner. Sökruta för att söka efter böcker, e-media och allt annat som biblioteket erbjuder Avancerad sökning Mannen och machomyten Undertitel: ett porträtt av Mikael Persbrandt Pris: 99 kr. Häftad, 2015.

RELATERADE BÖKOR