Lyckan är en gammal gård : en bok om att bo i Stundarbyn

Lyckan är en gammal gård : en bok om att bo i Stundarbyn Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
5,84 MB
FILNAMN
Lyckan är en gammal gård : en bok om att bo i Stundarbyn.pdf
ISBN
9751487577764

BESKRIVNING

Många drömmer om att få bo i ett gammalt trähus med själ och snickarglädje. Här möter vi femton familjer som förverkligat den drömmen och berättar hur det gick till när de hittade sina hus. Inte vilka hus som helst ? alla stod tomma och öde och har flyttats och timrats upp på nytt. Boken är en kärleksfull beskrivning av den byggnadsvård som bedrivs i gårdarna intill Stundars museum i Korsholm.Ett helt bostadsområde med enbart rivningshotade österbottniska bondgårdar började byggas upp här på 1970-talet. Pionjärernas idé var unik i Finland och beskrevs som så vansinnig att den var intressant. Vi får vandra runt bland allmogemöbler, schabloner, rödmyllade stockväggar, härbren, mormorsrabatter, hönor och hästar. Och Stundarsborna ger generöst med tips och inspiration till den som står i beråd att renovera ett gammalt hus eller som kanske drömmer om att göra det.Sara Bergström (född 1975 i Borgå, Finland) är nyhetschef vid Yle Österbotten. Hon bor själv med sin familj i Stundarsbyn. Lyckan är en gammal gård är hennes första bok.Linus Lindholm (född 1977 i Vasa, Finland) är fotograf på Vasabladet. Han ingick i teamet som gav ut den prisbelönta boken Mat så in i Norden 2012.

Lähetetään 5-10 arkipäivässä. Osta kirja Lyckan är en gammal gård : en bok om att bo i Stundarbyn Sara Bergström (ISBN 9789527005149) osoitteesta Adlibris.fi.

Webbplats om hem och trädgård. Jägarliv Sverige.

RELATERADE BÖKOR