Fjäll i akvarell : min kebnekaisevandring och vintertur i Oviksfjällen

Fjäll i akvarell : min kebnekaisevandring och vintertur i Oviksfjällen - Gunnel Lundholm | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gunnel Lundholm
DIMENSIONERA
9,67 MB
FILNAMN
Fjäll i akvarell : min kebnekaisevandring och vintertur i Oviksfjällen.pdf
ISBN
4780669114336

BESKRIVNING

Mina upplevelser och intryck skildrade med papper, pensel, vatten, akvarellfärger och i ord under en sommarvandring runt Kebnekaise och skidturer i Oviksfjällen.

Se ripor, renar och en fjällräv, senvuxna tallar, skiftande himlar, frusna och öppna vatten. Den fina Fjäll i akvarell, 2015, rymmer förutom den jämtländska fjällturen också en Kebnekaisevandring på sommaren. Konstnären Gunnel Lundholm, född i Östersund och boende i Hölåsen, Hallen, skildrar i sin bok en Vintertur i Oviksfjällen i både bild och text.

På webbplatsen BEATEKAHLCKE.DE hittar du mer än 5000 böcker som kan läsas gratis! Bli Medlem. Studentköket : quick and tasty Fjäll i akvarell : min kebnekaisevandring och vintertur i Oviksfjällen: Amazon.de: Lundholm, Gunnel, Lundholm, Gunnel: Fremdsprachige Bücher När det blåser inombords-boken skrevs 2011-05-06 av författaren Karolina Nilsson.

RELATERADE BÖKOR