Skärisboken

Skärisboken Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
11,37 MB
FILNAMN
Skärisboken.pdf
ISBN
1457640985256

BESKRIVNING

Skärisboken är berättelsen om Skärgårdsteaterns 50-åriga resa - en kärleksförklaring till havet, teatern, skärgården och alla dess människor. En samling fängslande berättelser i ord och bild om ett färggrannt kollektiv och en skärgård i förvandling. Det är sent 60-tal. Gamla mönster utmanas på alla håll. I Helsingfors drömmer ett gäng unga entusiaster om att spela teater på sommaren i skärgården. De köper en alldeles för stor båt och beger sig ut på teateräventyr under namnet Skärgårdsteatern - Skäris. Äventyret pågår fortfarande. Skärgårdsteatern är drömmen om en livsstil där arbete, familj, natur, vänskap och kärlek existerar sida vid sida. Idag är Skärgårdsteatern en uppskattad årlig tradition i den finlandssvenska skärgården. En färgstark och rikt illustrerad bok i coffee table-stil med loggboksanteckningar, krönikor och fotografier från det bohemiska och många gånger äventyrliga teaterlivet på scenen och båten.

En samling fängslande berättelser i ord och bild om ett färggrannt kollektiv och en skärgård i förvandling. Opetuksen ja varhaiskasvatuksen kalenterit. Kalenterien kannet.

I Helsingfors drömmer ett gäng unga entusiaster om att spela teater ... Author, scriptwriter and scholar Jan Nåls is passionate about combining academic research with creative practice. His main research interests revolve around storytelling and the functions of empathy across different media platforms.

RELATERADE BÖKOR