Nära sjut eingen hära

Nära sjut eingen hära - Gunnar Enqvist | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gunnar Enqvist
DIMENSIONERA
9,22 MB
FILNAMN
Nära sjut eingen hära.pdf
ISBN
7467505702040

BESKRIVNING

Trubaduren och konstnären Gunnar Enqvist har samlat sig till en ny volym med ordstäv och talesätt, som han själv illustrerat. Texterna är både på ?skelleftebondska? och svenska och blir därmed också en god skola i den berömda norrländska dialekten, som inspirerat författare som Sara Lidman och Torgny Lindgren. Ett exempel:He jer mån i, sa möjje, pisse ni have.Alla bidrag är viktiga, sa myggan, pinkade i havet.

Texterna är både på skelleftebondska och svenska och blir därmed också en god skola i den berömda norrländska dialekten, som inspirerat författare som Sara Lidman och Torgny Lindgren. Ett exem Lik en västerbottnisk Huckleberry Finn möter oss Gunnar Enqvist i sin barndoms hemmiljö i Bureå.

Du kan prova receptfria läkemedel om du har lite håravfall och har svårt att acceptera hur det påverkar ditt utseende. För män finns ett receptlagt läkemedel.

RELATERADE BÖKOR