Samtalskort

Samtalskort Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
3,3 MB
FILNAMN
Samtalskort.pdf
ISBN
8217989416162

BESKRIVNING

Kortleken består av två delar. En del hjälper dig med förberedelser inför svåra samtal. Du klarlägger vad som är viktigast för dig att kommunicera om, samtidigt som du får hjälp att ta den andras perspektiv. Den andra delen består av tio steg som strukturerar ett svårt samtal eller en konflikt på ett sådant sätt som leder fram till nya lösningar eller djupare kontakt.Korten kan användas på egen hand men också som stöd under ett handlett samtal. De kan även användas för att träna på att genomföra utmanande samtal.Ett praktiskt och unikt verktyg baserat på principerna i Nonviolent Communication (NVC).Perfekt för coacher, samtalsledare, medlare, terapeuter, chefer.Paketet består av: Två förberedande kortset som används för att sortera och skapa klarhet inför ett gemensamt samtal i 15 steg.Ett kortset att användas under det gemensamma samtalet. 10 steg.Kort med stöd för att uttrycka känslor och behov för båda parter.Råd kring synsätt på konflikter.55 kort 8 cm x 12 cm

Korten är användbara på kyrkkaffe-snack, konfagrupper, pensionärssamlingar, kompisgäng och släktmiddagar. Ladda ner kortspelet som pdf Alla samtalskort utgår från åtta dimensioner av existentiell hälsa, de dimensioner som - enligt WHO:s folkhälsoundersökningar - påverkar självskattad psykisk och fysisk hälsa på ett positivt sätt.

Fri frakt inom Sverige för privatpersoner. En Bild säger mer än tusen ord.

RELATERADE BÖKOR