Fan vad trist : depressiva döden

Fan vad trist : depressiva döden - Victor Ville Johannesson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Victor Ville Johannesson
DIMENSIONERA
10,53 MB
FILNAMN
Fan vad trist : depressiva döden.pdf
ISBN
4277093011487

BESKRIVNING

I Fan vad trist, Depressiva Döden får vi följa konstnären och författaren Victor Ville Johannessons alter ego under ett år.Dagboken tar tempen på vårt samtidsnonsens och bitterljuv humoristisk svärta uppstår när Döden försöker skaffa ett jobb, börja med terapi, hitta en date på tinder, eller bara fira jul.Verkets kanske främsta uppgift är att göra upp med idiotin i ett samhälle som inte förstår, att det inte kan förstå.I mörkret och ilskan finns dock ett skratt, som sätter sig i vrångstrupen och hotar att ta livet av dig, men det är humor.Johannesson skapade Depressiva Döden som ett sätt att bearbeta sin egen depression och omvärldens oförmåga att möta en som inte riktigt orkar längre.

I hans bok "Fan vad trist" försöker Döden skaffa ett jobb, börja i terapi, hitta en date eller bara fira jul. Säljer fortfarande en massa tråkiga t-shirts. En ny "Fan vad trist"-design på diverse olika plagg.

Ute nu... Adlibris: https://www.adlibris.com/se/bok/fan-vad-trist-depressiva-doden-9789198269451 Bokus.com:... Utlottning av boken Fan vad trist med originalverk.

RELATERADE BÖKOR