Julstämning 2019

Julstämning 2019 Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
11,72 MB
FILNAMN
Julstämning 2019.pdf
ISBN
2185335516123

BESKRIVNING

Julens klassiska tidning med en unik blandning av konst, kulturhistoria, djur & natur, historia och klassisk julläsning. Årets utgåva bjuder bland annat på ett intressant porträtt av en av våra just nu mest uppmärksammade konstnärer: Britta Marakatt-Labba. Dessutom får vi resa med isbrytaren Oden till Nordpolen, läsa om 50-årsjubilerande månlandningen, följa med på naturreportage till Costa Ricas djungel, komma riktigt nära konstnärskollektivet AnonyMouses fantastiska miniatyrvärldar, ta del av historien om julens pralinklassiker Aladdin-asken och mycket mer. Julläsning av Augustprisbelönade Linnea Axelsson och Selma Lagerlöf.

11-16. Förutom en julmarknad full av härliga utställare med mycket gott för både öga och gom, så är givetvis vårt café öppet.

Bonniers Bokklubb Box 613 831 ... 8 mysiga julmarknader i Stockholm som ger dig julstämning 2019. Metro Mode.

RELATERADE BÖKOR