Bipacksedeln

Bipacksedeln Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
10,56 MB
FILNAMN
Bipacksedeln.pdf
ISBN
8246214882238

BESKRIVNING

BIPACKSEDELN är delvis skriven i form av brev till Chris Nyströms man Per. Deras samtal fortsätter, vilket ger plats åt känslor och reaktioner. Boken är också en tanke- och diskussionsväckare kring mänsklighetens brådska, om de förhastade beslut som fattas av enskilda individer, organisationer och myndigheter, och om förhållandet mellan forskning och marknadsföring.Trots sitt personliga innehåll, där saknad och sorg är orsaken till innehållet i texten, når boke nut ut över det vanliga. Dels därför att den röda tråden nystar sig omkring ämnet mediciner som lätt skrivs ut till ”allmänheten” för att man brukar göra så.Boken är skriven som ett brev, ett samtal med förfarttarens avlidna make. Den kärleksfyllda tonen och närvaron i samtalet med maken blir en faktor som läsare kan känna igen sig i. Ett slags behov att begrunda, att stanna upp och tänka samt tänka om. Sjukdomsförloppet är hjärtskärande konkret och tydligt mitt i det oundvikliga.

Denna webbplats publiceras av McNeil Sweden AB, som är ensam ansvarig för innehållet. Den är avsedd för en svensk publik. Läs bipacksedeln noga före användning.

När du ska ta läkemedlet andas du först ut, sedan sätter du inhalatorn i munnen och tar ett djupt andetag. Eftersom pulver är känsligt för fukt ska du aldrig andas ut genom inhalatorn. Bipacksedeln som följer med läkemedelsförpackningen är ett informationsblad som riktar sig till dig som användare av läkemedlet.

RELATERADE BÖKOR