All tid på Lekholmen

All tid på Lekholmen Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
10,96 MB
FILNAMN
All tid på Lekholmen.pdf
ISBN
4171802552236

BESKRIVNING

Lekholmen är en unik plats i storstadsområdet. I dag är de svenska Helsingforsförsamlingarnas lägerholme mest känd för sina konfirmandläger, men under långa tider har Lekholmen också varit en oas och samlingsplats för framför allt unga vuxna människor. Med regelbundna mässor och andakter som en sammanhållande faktor har all verksamhet på Lekholmen präglats av sköna naturupplevelser och gemenskap. All tid på Lekholmen ges ut i samband med lägerområdets 75-årsjubileum, men boken är mer än en festskrift - det är en bok om Lekholmens väsen och verksamheter för alla dem som någon gång varit i kontakt med lägerområdet. Magnus Lindholm har intervjuat ett trettiotal människor som under olika decennier varit verksamma på Lekholmen, flera av dem sakkunniga i ämnen som behandlas i boken. Med fotografier har Magnus Lindholm fångat in stämningen från olika tider på Lekholmen. Han beskriver livet på holmen ur många synvinklar där han sammanbinder nytt och gammalt, med ett starkt fokus på framtiden.

Hos oss ska du känna dig som hemma och alltid välkommen oavsett om det är spontant eller planerat. All tid på Lekholmen ges ut i samband med lägerområdets 75-årsjubileum, men boken är mer än en festskrift - det är en bok om Lekholmens väsen och verksamheter för alla dem som någon gång varit i kontakt med lägerområdet. BÅTTRAFIK Det går båtar till Lekholmen från ett flertal olika bryggor. Båtarna från Lekis går också åt olika håll.

707 gillar. LEKHOLMEN - HELSINGFORSFÖRSAMLINGARNAS EGEN SKÄRGÅRDSÖ Företaget har alltid förnekat att man har någon som helst koppling till den kinesiska regeringen.

RELATERADE BÖKOR