Vauvan ensiaskeleita

Vauvan ensiaskeleita Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
10,50 MB
FILNAMN
Vauvan ensiaskeleita.pdf
ISBN
9038731502381

BESKRIVNING

Tallenna lapsen elämän ensihetkiä odotusajasta ensimmäisiin askeliin ja muihin tärkeisiin taitoihin ja etappeihin. Merkitse muistiin päivämääriä, mittoja ja tapahtumia ja kiinnitä sivuille kalliita kuvia ja muistoja. Kirjasta tulee korvaamaton aarre vuosikymmeniksi!

Usein van-hemmat ymmärtävät lapsensa vireystilan vaihtelut luonnostaan. Vanhempi pyrkii asettumaan lapsen tilanteeseen ja antaa lapsen levätä oikealla hetkellä.

Ensimmäisten kolmen kuukauden ajan paino lisääntyy keskimäärin hieman enemmän kuin korvikeruokittujen. Tästä iästä eteenpäin rintaruokitun ja rintaa ja kiinteitä lisäruokia saavan lapsen kasvu puolestaan hidastuu, ja hän tuntuu kasvavan huonommin kuin korviketta saava lapsi. Haaveissa raskaus? Ovulaatiolaskurin avulla saat helposti ja nopeasti selville kuukautiskiertosi hedelmälliset päivät.

RELATERADE BÖKOR