Att skriva minnen : handbok i självbiografiskt skrivande

Att skriva minnen : handbok i självbiografiskt skrivande - Mina Widding | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mina Widding
DIMENSIONERA
11,46 MB
FILNAMN
Att skriva minnen : handbok i självbiografiskt skrivande.pdf
ISBN
7915118439593

BESKRIVNING

Att skriva minnen är en handbok i självbiografiskt skrivande. Här får du övningar för att gräva upp och formulera dina minnen och får prova olika sätt att skriva. Du lotsas genom de frågor som kommer upp då man skriver om sig själv och anddra, oavsett om du skriver för att berätta för familj och släkt, eller för att förstå och bearbeta dina erfarenheter. I kapitlet om skrivandets verktyg får du också lära dig att göra din text personlig, levande, och intressant för din tänkta läsare.Till handboken hör en antologi med texter från vanliga och ovanliga människors liv, som visar hur olika man kan skriva, hur man kan fånga det personliga i sitt skrivande. Varje text har också ytterligare skrivövningar, som är inspirerade av just den texten.Att skriva sina minnen är en demokratisk akt. Allas liv är olika, och allas skrivande är olika, just din berättelse kan ingen annan skriva. Gör din röst hörd, du har det i dig. Din livsberättelse, dina minnen.

I Handbok för kreativt skrivande får du råd, tips, övningar och vägledning som ger dig verktygen du behöver för att ta dig an de utmaningar det innebär att ge sig i kast med att skriva, såväl prosa som poesi, självbiografiskt som ... I Handbok för kreativt skrivande får du råd, tips, övningar och vägledning som ger dig verktygen du behöver för att ta dig an de utmaningar det innebär att ge sig i kast med att skriva, såväl prosa som poesi, självbiografiskt som fantasifull fiktion. Du behöver vara inloggad på Minabibliotek för att kunna reservera denna titel. Logga in för att göra din reservation Men det betydelsefulla är inte att färdigställa ett slutgiltigt livsverk, utan den inre resan du gör på vägen dit.

Allan G. Hunter har 25 års erfarenhet av undervisning i ämnet och har sammanställt en omfattande praktisk handbok i hur du ... Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom handbok i svenska språket Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

RELATERADE BÖKOR