Fånga förmågan 3 Svenska

Fånga förmågan 3 Svenska - Mirja Johannesson, Ulf Nilsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mirja Johannesson, Ulf Nilsson
DIMENSIONERA
7,21 MB
FILNAMN
Fånga förmågan 3 Svenska.pdf
ISBN
7427249413412

BESKRIVNING

Fånga förmågan 1-6 Svenska är ett flexibelt material uppbyggt av tydliga modeller för språkutveckling. Materialet bygger på idén att tydliga stödstrukturer underlättar lärandet av kunskapskraven i Lgr 11.Med tydlig förankring i förmågorna i Lgr 11 och med inspiration av språkforskare har författarna skapat öppna och kreativa övningar med en tydlig struktur. Tillsammans med dina elever väljer du texter, innehåll i berättelser och muntligt framförande som passar klassens arbete. Eleverna känner sig delaktiga och arbetar på sin egen nivå med tydliga stödstrukturer där varje årskurs och förmåga bygger på varandra. Progressionen är tydlig och ger en röd tråd i undervisningen. Det finns möjlighet till igenkännande mellan modellerna så att eleverna kan använda dem för att träna olika förmågor, sammanhang och klassrumssituationer. Böckerna har spiralbindning vilket gör att eleverna själva väljer om stödstrukturen på översta sidan ska vara synlig eller om den ska vikas ner. Följande förmågor arbetar eleverna med:1. Samtala och presentera2. Skriva berättande text3. Läsa skönlitteratur4. Informationssökning och källkritik5. Läsa faktatext6. Skriva olika slags texter7. Textbearbetning och responsFånga förmågan passar dig som:– Vill ha ett praktiskt redskap för att öva förmågorna i svenska och tydligt dokumentera att eleverna når kunskapskraven i åk 3 och 6.– Vill ha tydliga stödstrukturer för lärandet som fungerar i många olika sammanhang, men också frihet att bygga upp din egen undervisning och välja egna texter, t.ex. skönlitteratur och faktatexter.– Vill ha en tydlig röd tråd i svenskundervisningen från åk 1-6, både för elever och lärare.  Författaren Mirja Johannesson är grundskollärare 1-7 svenska, SO och engelska. Hon har lång erfarenhet av undervisning i skolan. Mirja har också skrivit andra läromedel inom svenska. Författaren Ulf Nilsson är grundskollärare 1-7 svenska och SO. Han har under många år arbetat som klasslärare, och parallellt med detta skrivit flera olika läromedel.

skönlitteratur och faktatexter. Fånga förmågan 3 Svenska Paketerbj 10 ex. Av Mirja Johannesson, Ulf Nilsson Paketerbjudande Privatkund? Läs mer här.

Eleverna arbetar på sin egen nivå med tydliga stödstrukturer där varje årskurs och förmåga bygger på varandra. Skriva berättande text 3. Läsa skönlitteratur 4.

RELATERADE BÖKOR