Ordglädje : palindromer, anagram och annan bokstavskonst

Ordglädje : palindromer, anagram och annan bokstavskonst - Birger Möller | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Birger Möller
DIMENSIONERA
4,23 MB
FILNAMN
Ordglädje : palindromer, anagram och annan bokstavskonst.pdf
ISBN
2980672838322

BESKRIVNING

Den andra upplagan av den populära boken har kompletterats med inspirerande bidrag från engagerade läsare. Språket är kärnan i den mänskliga kulturen. Det är genom språket vi lär oss hur världen fungerar och hur vi ska bete oss som samhällsmedborgare. Det är kul också! Den här boken handlar om en del av allt det som är positivt med språket, hur man kan vrida och vända på orden för att ha roligt. Språket är en billig och bra hobby, enbart papper och penna behövs och ibland inte ens det. Det tär inte heller på jordens resurser utan stimulerar och förlänger hjärnans liv. Palindromer, rimlekar, anagram, dolda budskap och andra bokstavsfenomen är några exempel på finurliga ordanvändningar som vi kommer att bekanta oss med. För korsordslösare finns flera uppgifter och några bra uttryck som dyker upp ibland som man måste känna tillFörfattaren ger läsaren en mängd olika upplevelser från ordens och bokstävernas spännande värld.Boken vänder sig till alla som gläder sig åt språket och dess möjligheter, för fantasins skull, för känslans, i vardag och fest.

Bok-presentation: Ordglädje : palindromer, anagram och annan bokstavskonst Författar-presentation: Missa då inte Birger Möllers Ordglädje, där han sprider kunskap om olika ordlekar samtidigt som läsaren utmanas med knepiga frågor under läsningens gång (facit finns!). Möllers fokus ligger på palindrom (ord som blir likadana fram- och baklänges, som girig) och anagram (nya ord och uttryck bildas genom omkastning av bokstäverna, exempelvis Mikael - alkemi). Ordglädje : palindromer, anagram och annan bokstavskonst av Birger Möller Inbunden, Finns i lager, 244 kr Ordglädje : palindromer, anagram och annan bokstavskonst.

Det är genom språket vi lär oss hur världen fungerar samt hur vi ska bete oss som samhällsmedborgare. Det är kul också! Köp 'Ordglädje : palindromer, anagram och annan bokstavskonst' bok nu.

RELATERADE BÖKOR