Norsk bildordbok : Svenska/Norska

Norsk bildordbok : Svenska/Norska En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
11,27 MB
FILNAMN
Norsk bildordbok : Svenska/Norska.pdf
ISBN
5579232429097

BESKRIVNING

En bild säger mer än tusen ord, men bilder och ord tillsammans säger allt! Norsk bildordbok kombinerar ord och bild på ett sätt att man på ett ögoblick får veta vad en viss sak eller detalj kallas på norska och svenska.Norsk bildordbok skiljer sig från andra ordböcker till både innehåll och presentation. Ord och bild bildar en enhet som tillsammas ger mer upplysning än en vanlig ordlista. Till varje bild ges beteckningarna på de båda språken - man ser direkt vad det heter: de olika partierna i en dörr, en viss sorts bladgrönsak, delarna som kometer består av - bildordboken ger på ett ögonblick ett exakt svar. Norsk bildordbok innehåller 20 000 ord och 3 600 bilder som fördelar sig på ca 80 ämnesområden under 17 rubriker, från Astronomi till Sport. Man kan söka via ämnesområde - varje avsnitt har en speciell färg - eller via det svenska eller det norska registret. Dessutom kan man söka sig fram genom att helt enkelt bläddra och orientera sig med bildernas hjälp. Norsk bildordbok är en suverän kunskapskälla och en härlig blädderbok.

Man kan söka via ämnesområde eller via det svenska eller norska registret. Lær norsk! Learn Norwegian (Multimedia) 2010, Flera språk, För vuxna. Den svenska kronan är också känd som Kronor.

Norska kan nämligen skrivas med två olika skriftspråk - bokmål och nynorska. Som norsk skolelev får man välja vilket språk man vill använda som huvudspråk.

RELATERADE BÖKOR