Echo 5 Short Stories Elevbok

Echo 5 Short Stories Elevbok - Alastair Henry | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Alastair Henry
DIMENSIONERA
7,56 MB
FILNAMN
Echo 5 Short Stories Elevbok.pdf
ISBN
1122943794339

BESKRIVNING

Om Echo Short Stories 5I Short Stories 5 finns utvalda noveller från skilda delar av den engelsktalande världen. Till varje novell hör tydliga övningar i läsförståelse, språk och litteraturanalys. Alla texter finns också inlästa med rätt accenter. Novellernas teman kan kopplas till ämnena i Main Issues 5 och Main Issues Vocational 5. Om Echo Short Stories 6I Short Stories 6 finns tio utvalda noveller från hela världen, som kombineras med poesi, drama och utdrag ur kända romaner. Eleverna lär sig att analysera litteratur på en högre nivå och jämföra moderna och äldre texter. Använd novellerna separat eller koppla ihop dem med huvudboken Main Issues 6 för att bygga större teman.Kostnadsfritt extramaterialEcho fortsätter på webben! Här kan eleverna öva extra på grammatik och ordkunskap samt hörförståelse. För Echo 5 finns hörförståelsen som filmade scener. Alla bokens texter är inlästa och eleverna har tillgång till bokens facit.DigitalbokHela boken är inläst med naturligt.LärarhandledningFinns för Echo 5 och 6 och är webbaserad. Licensen gäller för en lärare i 12 månader.

Den innehåller noveller från vitt skilda delar av den engelsktalande världen, utvalda för att passa både nivån och eleverna. Där Main Issues fokuserar på fakta och form, så bjuder Short Stories på en koncentrerad läsupplevelse.

Till varje novell hör tydliga övningar i läsförståelse, språk och litteraturanalys. Alla texter finns också inlästa med rätt accenter.

RELATERADE BÖKOR