Lingo : en språkresa genom Europa

Lingo : en språkresa genom Europa - Gaston Dorren | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gaston Dorren
DIMENSIONERA
6,5 MB
FILNAMN
Lingo : en språkresa genom Europa.pdf
ISBN
4857356962216

BESKRIVNING

Varför kommer esperanto aldrig att slå, varför är finska Europas enklaste språk och hur kommer det sig att man så lätt glömmer polska efternamn? Det och mycket annat får du svar på i Lingo, en lättsam och spännande bok om de europeiska språken.Gaston Dorren tar oss med på en resa genom 60 europeiska språk och dialekter, han delar med sig av lustiga berättelser ur historien och utforskar språkens likheter och olikheter. Bli inte förvånad om du kommer att vilja lära dig ett nytt språk!"Lingo är sällsynt nog en bok om språk som lyckas vara både verkligt intressant och enormt kul."/Sunday Telegraph Seven

Det är kanske ett bevis på att vi inte behöver studera främmande språk: allt översätts ändå. Och det som inte översätts klarar Google Translate, som ju är rätt hyfsat nu för tiden. Varför kommer esperanto aldrig att slå, varför är finska Europas enklaste språk och hur kommer det sig att man så lätt glömmer polska efternamn? Det och mycket Arken | Lingo: En språkresa genom Mellan sjunkande PISA-resultat och rapporter om nedskärningar i språkundervisning släpps Lingo: En språkresa genom Europa i svensk översättning.

Det är kanske ett bevis på att vi inte behöver studera främmande språk: allt översätts ändå. Och det som inte översätts klarar Google Translate, som ju är rätt hyfsat nu för tiden. Lingo : En språkresa genom Europa Gaston Dorren.

RELATERADE BÖKOR