Snäcka

Snäcka - Lilly Jakobson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lilly Jakobson
DIMENSIONERA
7,13 MB
FILNAMN
Snäcka.pdf
ISBN
7051596697203

BESKRIVNING

Kluriga och roliga texter!En serie med tre häften med många och varierande uppgifter med stigande svårighetsgrad. Teckningar och foton är mestadels i färg. Det finns bildgåtor, ordflätor, korsord, rim och andra ordlekar. Instruktionerna är enkla och barnen arbetar direkt i häftet på egen hand. Häftena kan börja användas när läsinlärningen är avklarad.

Den är relativt liten och blir som mest cirka 2 cm stor. Er övervintrande snäcka hade förmodligen en epifragma. Nästan alla landlevande snäckor är tvåkönade.

Det ena djuret kan fungera som hane det andra som hona. Men oftast befruktar de båda djuren varandra. En snäcka kan vara alltifrån en millimeter upp till en meter stor och de lever överallt! I havet, i sötvatten och på land.

RELATERADE BÖKOR