Rabbit 5 My English Workbook

Rabbit 5 My English Workbook - Mari Jonsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mari Jonsson
DIMENSIONERA
3,88 MB
FILNAMN
Rabbit 5 My English Workbook.pdf
ISBN
3203785656641

BESKRIVNING

Barnens intresse för engelska väcks och bibehålls med Rabbit-serien – ett fristående material med sex arbetsböcker som lättsamt och inspirerande tränar elevernas första kunskaper i engelska. Ordförrådet byggs upp Rabbit 1–4 är avsedda som ett komplement till den lärarledda undervisningen i engelska för år 1–3. Nybörjarna startar med enkla övningar på siffror och ord, t ex kroppsdelar och färger, i Rabbit 1. När de arbetar vidare med böckerna i tur och ordning bygger de också systematiskt upp sitt ordförråd. Individuell Träning Det rika bildmaterialet i Rabbit-serien och instruktioner på både engelska och svenska gör att barnen tidigt kan arbeta med böckerna relativt självständigt och i sin egen takt. Teman, ord och fraser är väl förankrade i barnens värld. Eleverna kan själva lätt gå tillbaka och repetera eller hitta ord och repliker som de vill använda. NYHET! Dold strukturträning Många av övningarna fungerar som tilllämpningsövningar på genomgångna kursmoment.I Rabbit 5 och Rabbit 6 ligger fokus förutom på ordförrådet ofta på strukturträning inför det diagnostiska provet år 5. Här finns också fler tillfällen till skriftlig produktion än tidigare. Men fortfarande är ledstjärnan att barnen lyckas med engelskan i Rabbit-serien!

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online.

Skickas inom 2-4 vardagar. Köp boken Rabbit 4 My English Workbook av Mari Jonsson (ISBN 9789127663794) hos Adlibris.

RELATERADE BÖKOR