Du förstår! Lärarpaket - Digitalt + Tryckt - Sfi för nybörjare Sfi C

Du förstår! Lärarpaket - Digitalt + Tryckt - Sfi för nybörjare Sfi C - Annevi Pihlsgård, Ann-Kristin Andersson, Eva Ferm | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annevi Pihlsgård, Ann-Kristin Andersson, Eva Ferm
DIMENSIONERA
11,9 MB
FILNAMN
Du förstår! Lärarpaket - Digitalt + Tryckt - Sfi för nybörjare Sfi C.pdf
ISBN
1215786135512

BESKRIVNING

Du förstår! är ett nytt sfi-läromedel för nybörjare med studievana. Med en tydlig progression startar läromedlet i enkla och centrala vardagssituationer, för att sedan lotsa eleverna in i svenskt samhälls- och arbetsliv. Mot slutet presenteras Sverige i ett lite mer historiskt perspektiv.Texterna i Du förstår! bygger på ett både kommunikativt och formellt språk och eleverna får träna alla moment i språkfärdighet: läsa, höra, skriva och tala. LÄRARPAKETLärarpaketet till Du förstår! består av digitala resurser och en tryckt lärarhandledning. De digitala resurserna nås via aktiveringskoder som finns i den tryckta lärarhandledningen. Tre koder ingår i varje lärarhandledning, så att tre lärare kan ha tillgång till allt innehåll i digitalt format samt elevernas digitala läromedel.I den tryckta lärarhandledningen ingår bl.a. kommentarer, anvisningar och tips, kapiteltester med facit samt bedömningsstöd. Du får även tillgång till studiehandledningar (utskrivbara och digitala) till alla kapitel, vilka underlättar och förbättrar förutsättningarna för elever som studerar individuellt eller i snabbare takt.Studiehandledningarna skapar en snitslad bana genom kapitlen och hjälper både elever och lärare att ha koll på var i kursen de befinner sig. Här finns även utskrivbara versioner av kopieringsunderlagen och kapiteltest.Allt för att underlätta din planering och frigöra tid som du istället kan lägga på dina elever. DIGITALA RESURSER Interaktiv version av lärarmaterialet, i vilken det går att söka, stryka under, anteckna och länka Studiehandledningar Kapiteltester Elevbokens digitala läromedel Fungerar på dator, surfplatta och mobiltelefon.

När jag började studera på SFI läste jag mycket och översatte från Lexin till mitt språk. Jag tittar ofta på TV och kollar undertext.

En elev med ett annat modersmål än svenska ska inom utbildningen få lära sig och utveckla ett funktionellt andraspråk. Utbildningen ska ge språkliga redskap för kommunikation och aktivt deltagande i vardags-, samhälls- och ... Lärarpaket - Digitalt + Tryckt - Sfi för nybörjare Sfi C.

RELATERADE BÖKOR