Dyslexi Vad är det ? Vad kan vi göra ?

Dyslexi Vad är det ? Vad kan vi göra ? Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
9,73 MB
FILNAMN
Dyslexi Vad är det ? Vad kan vi göra ?.pdf
ISBN
9796464879978

BESKRIVNING

Boken beskriver västvärldens i särklass vanligaste handikapp, DYSLEXI, som förr kallades ordblindhet. Ändå är detta allvarliga funktionshinder i vårt land ofta både gömt och glömt. Därför får många välanpassade, ambitiösa, välbegåvade och kreativa personer aldrig en chans till önskad yrkesutbildning och full delaktighet i demokratiska processer.Boken påvisar skolans skyldigheter, vikten av tidiga insatser och Läkande läsning och skrivning- en process och ett förhållningssätt.Budskapet är entydigt: Alla barn måste få lära sig läsa utan att först ha misslyckats. Det finns inga hopplösa fall.Språkkonsulent, specialpedagog Sigrid Madison och fil.lic. i pedagogik Judith Johansson är båda speciallärare med väldokumenteraderfarenhet och professionell kunskap inom dyslexiområdet. De är välkända genom föreläsningsverksamhet, medverkan i radio, tidningar, tidskrifter och forskning samt tidigare författarskap. ISBN 91-630-83-78-7www.sigridmadison.seTelefon: 046-131735epost: [email protected]

Det är svårare för dig att läsa än att höra information. Du kan även ha andra svårigheter som gör att det blir svårare för dig att lära dig saker, till exempel svårigheter att koncentrera dig eller besvär med att planera och komma igång med saker. Dyslexi är en specifik inlärningssvårighet, men har ingenting med intelligens att göra.

Det blir i praktiken 1-2 barn per klass. Dyslexi är ett språkligt funktionshinder med biologiska orsaker och har inget att göra med intelligens.

RELATERADE BÖKOR