Läs och klura del 3

Läs och klura del 3 - Gitten Skiöld, Lennart Enwall | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gitten Skiöld, Lennart Enwall
DIMENSIONERA
5,94 MB
FILNAMN
Läs och klura del 3.pdf
ISBN
7846636680179

BESKRIVNING

Fristående arbetsböcker i svenska, där eleven självständigt tränar olika lässtrategier, skrivning och studieteknik. Texterna handlar om vitt skilda ämnen som djur och natur, författare, film, uppfinningar, instruktioner m m – på köpet får eleverna allmänbildning! Varje tema har flera underavdelningar; ämnet blir uttömmande behandlat utan att varje text blir för lång. Uppgifterna kräver att eleven använder sig av hela texten och bilderna. De övar på så vis upp sin förmåga att se samband och dra slutsatser. Böckerna är rikt illustrerade med både teckningar och foton, övervägande delen i färg.

Läs och klura handlar om djur, författare, film, uppfinningar med mera. Eleverna över olika lässtrategier, skrivning och studieteknik.

Det är Skolverkets bedömningsstöd i läs- och skrivutveckling, utgivet 2019, som ska användas i grundskolan, sameskolan och specialskolan. Läs mer här. Swedish Foton där du behöver ett ögonblick för att tänka till, ...

RELATERADE BÖKOR