Svenska och mycket mer/SFI, kapitel 13-18, D-kurs

Svenska och mycket mer/SFI, kapitel 13-18, D-kurs - Stina Wikner, Jan Wikner | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Stina Wikner, Jan Wikner
DIMENSIONERA
11,88 MB
FILNAMN
Svenska och mycket mer/SFI, kapitel 13-18, D-kurs.pdf
ISBN
8471975342184

BESKRIVNING

Svenska för invandrare i ett format som tilltalar både elever och lärare. Detta SFI-material är anpassat för individuell undervisning. Det passar därför både långsam undervisning och elever som vill avancera snabbt. Materialet består av lösa kapitel i A4-format. Varje kapitel är textbok och övningsbok i ett. Svenskan varvas med samhällsorienterande övningar.Kurserna B, C och D består tillsammans av 18 kapitel.Till elevmaterialet finns Lärarstöd/Tester. Det är ett kopieringsunderlag. Alla kurser har också en online webbskola kopplad till varje kapitel.

webb 3 mån av Jan Wikner Svenska för invandrare i ett format som tilltalar både elever och... Tänk på att ta med ca 6-7 kakor och inte mer, för då blir det kakor över. Vi ses! (Men vi ses imorgon och på onsdag också) 🙂 5 juni 2014.

Svenska och mycket mer/SFI, kapitel 1 till 6. Prisinformation B-kurs komplett (132 sidor): 144.- inklusive webbskola.

RELATERADE BÖKOR