Steps Early Steps Teachers Book år3

Steps Early Steps Teachers Book år3 - Nigel Musk, Karin Wessman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nigel Musk, Karin Wessman
DIMENSIONERA
5,11 MB
FILNAMN
Steps Early Steps Teachers Book år3.pdf
ISBN
1986843362026

BESKRIVNING

NYHET! Steps är vårt nya läromedel i engelska för år 3–6. Det är ett roligt och kreativt läromedel som är enkelt att använda i klassrummet. Steps utgår från dagens elever, som ju faktiskt inte är riktiga nybörjare när de kommer till skolan. Engelska finns hela tiden i deras omgivning – teve, bio, dataspel, musik, m m – och därför innehåller Steps redan från början många autentiska inslag. Författare är Nigel Musk, engelsman som undervisar blivande lärare vid högskolan i Linköping, samt Karin Wessman, erfaren mellanstadielärare, som under flera år har arbetat med elevplanerad undervisning. Strukturen i Steps I Coursebook finns alla texter och muntliga övningar och i Activity Book finns de skriftliga övningarna. Sidorna i Activity Book är perforerade så att man kan riva ut de uppgifter man vill spara i sin portfolio. Steps är indelad i stora teman, som i sin tur är indelade i mindre avsnitt. Det finns tre övergripande mål: English Words Using English Learning to Learn Dessutom finns ett gult mål, Culture Varje avsnitt inleds med en målformulering. I slutet av avsnittet finns en utvärderingsuppgift. När eleven har gjort utvärderingsuppgiften går han/hon till omslagets insidor i Activity Book och färglägger det fotspår (step) som motsvarar målet. På det sättet kan man tydligt se hur inlärningen framskrider. Varje tema avslutas med ett projekt, som är mycket tydligt strukturerat, från planering till utvärdering. Här finns möjlighet för eleven att arbeta på sin nivå. Duktiga elever producerar mycket och svagare elever producerar mindre, men alla arbetar med samma projekt. Projektet leder alltid fram till en produkt – t ex en affisch, en ordlista, ett memoryspel. Uttal – fonetik Hur gör man för att träna uttal och fonetik? I de första Steps- böckerna finns återkommande uttalsramsor med det aktuella fonetiska tecknet så att eleverna vänjer sig vid "fonetikspråket". Uttalsramsorna "rappas" i en dialog mellan lärare och elever. Dessa rap-ramsor finns i Teacher's Book och också inspelade på cd:n. Grammatik I Steps nöts grammatiska strukturer in utan att de grammatiska termerna används. Forskning har visat att det inte är meningsfullt att ge unga inlärare strukturerad grammatikträning på en abstrakt nivå. För den som vill arbeta med grammatikträning med grammatiska begrepp finns övningar i Teacher's Book. Teacher's Book Teacher's Book är mycket detaljerad och innehåller lektionsplaneringar, basordsövningar, grammatikövningar och extraövningar. Här finns också information om olika engelska företeelser, kommentarer om uttal m m. Skolorna har stor frihet att fördela antalet lektioner under de olika åren. Därför finns det i Teacher's Book förslag på övningar man kan hoppa över om man inte hinner med allt och även extraövningar för den som har många veckotimmar.

Culture, the individual's mind, the classroom layout, peers, situation, and circumstance affect every aspect of these early developmental years. As a 21st century early childhood educator you understand the value of keeping with contemporary models of education and ... First Steps: Teacher's Resource Book (First Steps) [Porter, Gail, Hancock, Penny] on Amazon.com.

Steps won the U.S. National Book Award for Fiction in 1969..

RELATERADE BÖKOR