Flerspråkiga barn i familjen.

Flerspråkiga barn i familjen. - Emma Ageberg, Michelle Cadeau | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Emma Ageberg, Michelle Cadeau
DIMENSIONERA
3,94 MB
FILNAMN
Flerspråkiga barn i familjen..pdf
ISBN
1220158381482

BESKRIVNING

Bokstart är en nationell satsning som vänder sig till föräldrar och vuxna i barns närhet. flerspråkiga barn får sämre "förutsättningar att nå de nationella målen" i skolan (Skolinspektionen, 2010, s.6). Sverige är också till stor del bostadssocialt segregerat där invandrade familjer är överrepresenterade i Läs- och skrivutveckling hos flerspråkiga barn i ett didaktiskt perspektiv.

De pratar om ord och uttryck som kan vara svåra att översätta, och de pratar om fördelarna med att växa upp i en tvåspråkig familj. Vi får träffa Benjamin som har tolkat åt sin mamma sedan han var tio år. Detta är en 7 veckors kurs för dig som lever i en multikulturell familj och har barn som pratar, eller du vill skall prata, alla eller en del av språken i familjen.

RELATERADE BÖKOR