Svenska och mycket mer/SFI, kapitel 1-18, B-D-kurs

Svenska och mycket mer/SFI, kapitel 1-18, B-D-kurs - Stina Wikner, Jan Wikner | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Stina Wikner, Jan Wikner
DIMENSIONERA
8,49 MB
FILNAMN
Svenska och mycket mer/SFI, kapitel 1-18, B-D-kurs.pdf
ISBN
8212309196191

BESKRIVNING

Svenska för invandrare i ett format som tilltalar både elever och lärare. Detta SFI-material är anpassat för individuell undervisning. Det passar därför både långsam undervisning och elever som vill avancera snabbt. Materialet består av lösa kapitel i A4-format. Varje kapitel är textbok och övningsbok i ett. Svenskan varvas med samhällsorienterande övningar.Kurserna B, C och D består tillsammans av 18 kapitel.Till elevmaterialet finns Lärarstöd/Tester. Det är ett kopieringsunderlag. Alla kurser har också en online webbskola kopplad till varje kapitel.

SFI kurs 1A är för dig som är nyinflyttad i Sverige och har kort eller ingen skolbakgrund från ditt hemland. Du lär dig att prata, förstå, skriva enkla ord och meningar på svenska. TRÄNA SKRIVA 1 situation〈3struktur=sant.

umo.se UMO är en webbplats för alla som är mellan 13 och 25 år. På UMO kan du hitta svar på frågor om sex, hälsa och relationer.

RELATERADE BÖKOR