Svenska och mycket mer/ABC, kapitel 4, Alfa-kurs

Svenska och mycket mer/ABC, kapitel 4, Alfa-kurs - Stina Wikner | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Stina Wikner
DIMENSIONERA
12,49 MB
FILNAMN
Svenska och mycket mer/ABC, kapitel 4, Alfa-kurs.pdf
ISBN
6339988120759

BESKRIVNING

Svenska för invandrare i ett format som tilltalar både elever och lärare. Detta SFI-material är anpassat för individuell undervisning. Det passar därför både långsam undervisning och elever som vill avancera snabbt. Materialet består av lösa kapitel i A4-format. Varje kapitel är textbok och övningsbok i ett. Kurserna Alfa och A består tillsammans av 13 kapitel.Alfa- och A-kurserna kan också beställas tillsammans med helt integrerad Webbskola. Priset är då inklusive inloggning till Webbskola i 3 månader.Till elevmaterialet finns Lärarstöd/Tester. Det är ett kopieringsunderlag.

Skickas inom 6-8 vardagar. Köp boken Svenska och mycket mer/ABC, kapitel 1-13, Alfa-A-kurs av Stina Wikner (ISBN 9789186251475) hos Adlibris.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom wikners förlag Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

RELATERADE BÖKOR