Fåglar som sällskap och hobby

Fåglar som sällskap och hobby - Jan Högberg, Britta Lundgren | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jan Högberg, Britta Lundgren
DIMENSIONERA
8,10 MB
FILNAMN
Fåglar som sällskap och hobby.pdf
ISBN
9933344895990

BESKRIVNING

Den första kompletta boken om hobby- och sällskapsfåglar på svenska. Här kan man få svar på många av sina frågor kring fåglar och deras skötsel oavsett om man är nybörjare eller en mer erfaren fågelvän. Boken omfattar 320 sidor med 455 foton fördelade på, förutom artbeskrivningar, bland andra kapitel om uppfödning, foder, sjukdomar och skador, tamfåglar, regelverk och historik.

... Här kan man få svar på många av sina frågor kring fåglar och deras skötsel oavsett om man är nybörjare eller en mer erfaren fågelvän. Att förstå och påverka beteendeproblem bok - Olle Wadström .pdf.

Duvavel förekom även i Assyrien, Fenicien och i Antikens Grekland.Under Romerska riket spreds duvaveln i Mellaneuropa och Nordafrika. Duvslag användes huvudsakligen för produktion av värdefull gödsel och för avel av brevduvor.Under medeltiden var duvslag ofta att finna i klostergårdar eller på finare ... Oavsett om man har en eller flera fåglar för sällskap och hobby, brukar det så småningom bli en hel del papper och uppgifter att hålla reda på.

RELATERADE BÖKOR