Valar: en spännande faktabok

Valar: en spännande faktabok - David C. Bernvi | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
David C. Bernvi
DIMENSIONERA
6,90 MB
FILNAMN
Valar: en spännande faktabok.pdf
ISBN
2026119368407

BESKRIVNING

Det finns över 90 arter av valar i världen. I Sverige förekommer 17 av dessa valarter. I denna bok kan du läsa om blåval, vitval, tumlare, späckhuggare, halvspäckhuggare, kaskelot, dvärgrätval, knölval, gråval, flasknosdelfin, sydkapare, nordkapare, Sowerbys näbbval, småhuvudval, narval, grindval och grönlandsval och många fler. Lär dig om hur tandvalar hittar sitt bytesdjur med hjälp av ekolokalisering, hur valar kommunicerar, vad som hotar valar och hur intelligenta de är. Vad gör valarna för nytta i havet? Vad äter de och vilka finns i Sverige?

Hajar : en spännande faktabok David C Bernvi. Häftad.

I Sverige förekommer 17 av dessa valarter. I denna bok kan du läsa om ... Snart kommer jag ut med en ny bok, Hajar - en spännande faktabok.

RELATERADE BÖKOR