Salsa ett riktigt hundliv

Salsa ett riktigt hundliv - Anna Franklin, Inger Franklin | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Franklin, Inger Franklin
DIMENSIONERA
11,69 MB
FILNAMN
Salsa ett riktigt hundliv.pdf
ISBN
6938836881309

BESKRIVNING

Jag heter Salsa och är en Wheaten terrier - världens bästa Salsa!Det här är min egen berättelse om mitt liv hos familjen som jag älskar över allt på jorden. Jag vaktar min trädgård och har uppsikt över det mesta: sopgubbarna, brevbäraren, harar, råttor och andra hundar. En del är mina vänner, särskilt Teide, som har ett namn efter en vulkan. Mitt eget kommer från Kuba.Jag har hört att jag gör ett bra arbete. Varje dag. Jag tröstar, gör folk glada, puffar på dem och leker med dem. Jag får människor att gå ut, att inte känna sig så ensamma och att ha någon att bry sig om. Och att mysa med.En dag började det klia på nosen. Var det en humla, en geting? Om det berättar jag också.Du kan även lyssna på min historia på cd:n som finns längst bak i boken.En del av intäkterna kommer att gå till forskning för att hjälpa hundar att kunna få snabbare diagnos vid tumörsjukdomar, något som kan göra att de kan leva längre.Inger Franklin är hushållslärare och dietist. Hon har arbetat med mat i hela sitt liv och lärt elever laga mat och få sunda vanor. Tilllagat mat i alla tider, vardag som fest. Hon har gett ut kokboken Ma's lilla kokbok (2011) där hon ger tips på några av sina bästa recept - allt från festmåltider och julmat till goda efterrätter.Anna Franklin är journalist och författare. Hon har arbetat som frilansjournalist i över tjugo års tid med inriktning på kultur och samhällsfrågor. Hon har gett ut Isblommor, diktsamling med bilder av Björn Ullhagen, Den osynliga litteraturskatten tillsammans med Reza Rezvani, Utan spår - kvinnor kring Linné med bilder av Sanne Sihm och Inferno. Gå i Strindbergs fotspår i Paris, dikter med bilder av Teymor Zarré.Teymor Zarré är bild-och glaskonstnär, fotograf. Han arbetar brett med både måleri, glas, foto, skulptur och installationer samt har haft ett otal utställningar både i Sverige och utomlands. Är representerad bland annat på Västerås konstmuseum och på biblioteket i Alexandria i Egypten."Salsa Ett riktigt hundliv är en bok för alla som tycker om hundar, både stora och små läsare. En bok som genomsyras av kärleken mellan människa och hund. Många trevliga fotografier och ett enkelt språk gör boken lättläst. Salsas historia finns även på en cd-skiva längst bak i boken. "Maj-Britt Claesson BTJ

Att gå ut med hunden är den aktivitet som of… Ett riktigt hundliv för Sara. Sara Persson ute på promenad med fem av sina dagishundar.

Trevligt värre! Jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år! Hoppas ni är laddade inför det nya året och att det blir helt fantastiskt Men 2017 vilket år Jag ser... Recensioner. Skapad 2019-11-23 av Denfilmgalne Jag har sett filmen ett riktigt hundliv.

RELATERADE BÖKOR