Konsten att skriva en bästsäljare

Konsten att skriva en bästsäljare - Lina Wennersten, Katarina Lagerwall | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lina Wennersten, Katarina Lagerwall
DIMENSIONERA
7,18 MB
FILNAMN
Konsten att skriva en bästsäljare.pdf
ISBN
5214193736350

BESKRIVNING

Den här boken vill väcka lust och få människor att tro på sina drömmar. Den där deckaridén eller halvfärdiga kärleksromanen i skrivbordslådan kan faktiskt bli en succé om den förvaltas väl!Boken guidar läsaren från den första vaga bokidén till färdigt manus och utgivning. Stommen är intervjuer med kända författare (Jonas Jonasson, Karin Alvtegen, Jan Guillou, Katarina Mazetti, Henning Mankell, Denise Rudberg, m.fl.) förläggare och andra experter som delar med sig av sina erfarenheter.Lina Wennersten har varit bokredaktör på Stockholm City och kulturreporter på Svenska Dagbladet.Katarina Lagerwall har varit bokrecensent på Stockholm City och skriver bland annat för Dagens Nyheter och Språktidningen.Som skrivarhandledning betraktad är Konsten att skriva en bästsäljare annars grundligare och just mer lättillgänglig än det mesta i den vägen. [] Boken bjuder också på underhållande intervjuer med slagfärdiga silverryggar. Sven Olov Karlsson, ExpressenBra för nybörjaren, här är ingen fråga för konstig, och tonen är vänligt anspråkslös. Goda råd och varningar från en rad svenska författare, förläggare, forskare och andra i branschen. Lotta Olsson, Dagens Nyheter

Köp boken Konsten att skriva en bästsäljare av Lina Wennersten, Katarina Lagerwall (ISBN 9789150116755) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

Boken är fylld av faktarutor, ... Lina Wennersten, som ger ut boken Konsten att skriva en bästsäljare tillsammans med sin kollega Katarina Lagerwall. Johan Hellekant Uppdaterad 2011-06-13 01.00 Konsten att skriva en bästsäljare.

RELATERADE BÖKOR