Att göra sin egen bok : redaktionella, typografiska och tekniska råd

Att göra sin egen bok : redaktionella, typografiska och tekniska råd - Krister Gidlund | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Krister Gidlund
DIMENSIONERA
8,46 MB
FILNAMN
Att göra sin egen bok : redaktionella, typografiska och tekniska råd.pdf
ISBN
7712561606957

BESKRIVNING

Blott en bråkdel av allt som skrivs blir utgivet och får läsare. Trots att det genom den nya datortekniken är billigare och enklare än någonsin att framställa en bok, har det inte blivit lättare att på traditionellt vis få texter utgivna.Den här boken beskriver i korta drag hur man gör sin egen bok vid datorn. Boken ger tekniska, typografiska och redaktionella råd. Den tecknar även en bild av dagens bokmarknad.Krister Gidlund - bokförläggare sedan drygt trettio år - är själv en av alla de amatörförfattare, som den här boken vänder sig till.kloka och roliga inblickar i förläggeriets och kulturens hemligheter, myter och illusioner (Ordfront magasin)välkommen av två skäl för de praktiska råd den ger och som en tänkvärd kulturdemokratisk maning till skapande och delaktighet (Johan Svedjedal, SvD)

Finns i lager, 136 kr. Att göra sin egen bok : redaktionella, typografiska och tekniska råd - Pocket. Skrivarbok " om konsten att skriva prosa, poesi och journalistik" av Siewert Carlsson.

Föreningen utger medlemsblad, utarbetar värmlandsbibliografi, driver bokhandel och förlagsverksamhet. Att göra sin egen bok: Redaktionella, typografiska och tekniska råd är skriven av Krister Gidlund. Den här boken är lite lustig.

RELATERADE BÖKOR