Skaparbibblan

Skaparbibblan - Lo Claesson, Eleonor Grenholm, Ann Östman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lo Claesson, Eleonor Grenholm, Ann Östman
DIMENSIONERA
12,51 MB
FILNAMN
Skaparbibblan.pdf
ISBN
3898611109516

BESKRIVNING

Makerspace på bibliotek – vad är det? Kan makerrörelsen förändra biblioteken? Denna bok diskuterar för första gången makerspace – en verkstad där människor samlas för att skapa tillsammans – ur ett svenskt biblioteksperspektiv. En skaparbibbla är en plats där deltagare skapar tillsammans. Det främjar samarbetsförmåga, kreativitet och problemlösning. Är du nyfiken på hur ditt bibliotek skulle kunna bli ett makerspace? Denna bok är full av goda exempel på hur du kan gå tillväga. I centrum står folkbildning på nya sätt, digital delaktighet, litteraciteter och metoder för hur biblioteket blir ett kunskapsnav i sitt närsamhälle. Lo Claesson är bibliotekschef i Vaggeryds kommun, Eleonor Grenholm arbetar som bibliotekskonsulent på Länsbibliotek Uppsala och Ann Östman arbetar som bibliotekskonsulent på Region Gävleborg. De är aktiva i nätverket Skaparbibblan och i boken låter de flera personer som också arbetar med att utveckla skaparbibblor komma till tals.

Gratis aktivitet under påsklovet för barn och unga. Drop-in.

7-22. Skaparbibblan. Skaparbibblan är ett samarbete som biblioteken i Hudiksvall gör med KomTek Glada Hudik för alla barn och unga mellan 7-16 år och det är helt gratis att delta.

RELATERADE BÖKOR