Jag vet inte vad som händer

Jag vet inte vad som händer - Anna Norlin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Norlin
DIMENSIONERA
4,72 MB
FILNAMN
Jag vet inte vad som händer.pdf
ISBN
4691085409926

BESKRIVNING

”Marias mamma Elsa har blivit dement. Hon ringer allt oftare, ställer förvirrade frågor och pratar osammanhängande. Ensam i lägenheten hankar hon sig fram. Nyss har hon klarat allt själv, haft många vänner och ett rikt socialt liv.Så drabbar en stroke. Elsa hamnar i rullstol och får flytta till institutionsboende. Med ens förändras allt. Elsas värld slås sönder, det känns som att hamna i ett fängelse. Maria går bredvid, kämpar för att skapa trygghet i kaos. Samtidigt kryper tankar om livets skörhet och det egna åldrandet närmare.Jag vet inte vad som händer är en gripande berättelse om en av våra vanligaste folksjukdomar. En sjukdom som gräver ett hål i hjärnan och utplånar delar av ens identitet. Det är också en historia om kärleken mellan mor och dotter, om Norrbottnisk Klådda och om ett liv som både försvinner och rullas upp.”Om författaren:Anna Norlin är statsvetare, etnolog och journalist och har sedan många år arbetat med jämställdhetsfrågor, både som fri konsult och som anställd på Regeringskansliet och Tillväxtverket. Hon har tidigare skrivit två faktaböcker om jämställdhet. "Tänk (tvärt) om! Tjejer, killar och makt" utgiven av Rabén & Sjögren förlag 2007, och "Jämställdhet är en mänsklig rättighet" utgiven 2008 (reviderad upplaga 2011) av FN:s jämställdhetsorganisation UN Women Sverige. "Jag vet inte vad som händer" är Anna Norlins skönlitterära debut. Läs Annas blogg Dagar som går.

Jag trodde jag var stark, att jag skulle ta mig igenom dethär som en... - Jag har inte pratat med någon i AIK om framtiden och jag vet inte vad som händer i sommar. Men jag kommer tillbaka till AIK runt den 20 maj när säsongen är slut här.

Det har inte varit lätt med många sysko... Jobbet tar upp mesta tiden av mitt liv, när jag inte är på jobbet kan jag inte koppla ifrån det utan känner stressen att hålla koll på vad som händer, och planera för veckan på helgerna, jag jobbar mycket övertid för att hinna med allt och vet aldrig på dagarna när jag slutar. Jag vet inte. Man funderar mycket.

RELATERADE BÖKOR