Det stora kalaset

Det stora kalaset - John Steinbeck | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
John Steinbeck
DIMENSIONERA
8,15 MB
FILNAMN
Det stora kalaset.pdf
ISBN
7102157886857

BESKRIVNING

Efter trettio år ges JohnSteinbecks DET STORA KALASET ut på nytt, i nyöversättning av Einar Heckscher. John Steinbeck fick 1962 Nobelpriset för sitt författarskap. I motiveringen hette det: För hans på en gång realistiska och fantasifulla berättarkonst, utmärkt av medkännande humor och social skarpsyn. Berättelsen utspelar sig i den lilla kuststaden Monterey i Kalifornien, snarlik den stad där författaren växte upp, en stad med viktig fiskeindustri. Handlingen kretsar kring de levnadskonstnärer som bor runt gatan Cannery Row. De arbetsskygga dagdrivarna, med Mack i spetsen, bor i Ungkarlspalatset, en utrymd lagerlokal. Där bor de gratis tack vare den kinesiske ägaren Lee Chong. När det stora kalaset närmar sig bjuder Mack in bland många andra, kvartersläkaren Doc och föreståndaren för grannbordelenl, den praktfulla Dora och hennes vackert uppklädda kvinnor.Mack och grabbarna är inte de klassiska luffarna berättelsen om dem är stor konst och Steinbeck skriver fram dem med värme och humor.   /  Mål & MedelUnderbart nu med Einar Heckschers stilsäkra ny­översättning och med den underfundiga romanens läs­stimulerande förord av litteraturvetaren Per-Olof Mattsson. Romanen är en lovsång till livsnjutning och fördragsamhet.   /  BtjMot samtidens elände, dess fattigdom och ohöljda grymhet romanen utspelar sig under trettiotalet växer något annat fram i rovdriftens skugga av en rå och hård, svältande och brutal vardag.  /  Helsingborgs DagbladDet är en fröjd att bli påmind om Steinbecks skenbart enkla berättarstil. I den förenas värme med humor, kärv realism med människokännedom.   /  Nydahls occident

Vare sig det är företagsmingel, bröllop, julfest eller konferens kan Kalaset hjälpa er hyra en festlokal för att skapa ett minnesvärt evenemang! Om våra festlokaler i Stockholm Det stora kalaset är en strålande rolig skälmroman, som på ett förlösande sätt vänder upp och ned på alla hävdvunna begrepp. I Monterey, en liten kalifornisk stad, stiftar ni bekantskap med invånarna på Konservfabriksgatan.

Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner ... Det stora kalaset är det fjärde soloalbumet av den svenske artisten Olle Ljungström.Albumet släpptes den 30 januari 1998.. Det Grammis-nominerades i kategorin "Årets pop, manlig." [1]Låtarna "Nåt för dom som väntar," "Det betyder ingenting" och "Jag och min far" släpptes som singlar, medan "Somnar om" släpptes som maxi-singel.

RELATERADE BÖKOR