En krigare att älska

En krigare att älska - Terri Brisbin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Terri Brisbin
DIMENSIONERA
8,35 MB
FILNAMN
En krigare att älska.pdf
ISBN
1046853390982

BESKRIVNING

En krigare att älskaFör att få slut på striderna mellan klanerna Cameron och Mackintosh ingås ett avtal där Arabella Cameron ska gifta sig med en Mackintosh. Det finns två kandidater, den charmige Caelan och den introverte Brodie. Valet är inte lätt, men faller till slut på Brodie. Men så inträffar en händelse som gör att Brodie förskjuts från sin klan och blir fredlös.Samma dag Arabella ska ingå äktenskap med Caelan blir hon bortrövad av Brodie. En förbjuden kyss får dem båda att ifrågasätta precis allt, och den väcker Brodies stridslust till liv. Nu måste han kämpa för att få kvinnan han älskar och det är nu den riktiga striden tar sin början.

En krigare vill inte kriga. Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse. Information om våra kakor.

Han går till anfall med tomhet i blicken men också en glimt av hopp. Hopp om seger och frihet.

RELATERADE BÖKOR