Springa med åror ; 62 dagar

Springa med åror ; 62 dagar - Cilla Naumann | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Cilla Naumann
DIMENSIONERA
5,33 MB
FILNAMN
Springa med åror ; 62 dagar.pdf
ISBN
9705772973712

BESKRIVNING

Cilla Naumann är mästerlig på att skildra uppväxt och relationer mellan människor. Hennes berättelser är inkännande, spännande och rörande och nu finns två av hennes romaner, där handlingen bitvis vävs samman, i en dubbelpocket.I Springa med åror berättar bondflickan Monika om hur mötet med sommargästen Johanna blir ett livsavgörande ögonblick. Under en rad somrar blir deras vänskap en skimrande lekplats med konsekvenser som sträcker sig fram genom tiden till deras söner som framkallar sina mödrars laddade klasskonflikt.I 62 dagar är det Johannas yngste son Tom som berättar om Monikas son Lasse och om ett ödesdigert sommarlov långt senare.De två böckerna utspelar sig på en vacker plats vid havet i Halland. Genom de olika berättarna - Monika och Tom - öppnas ett svindlande perspektiv mellan två generationer och familjer, mellan två olika världar.Böckerna är fristående, utgivna var och en för sig. Romanen Springa med åror kom 2012 och 62 dagar, för unga läsare, kom 2011.Om Springa med åror:"Att läsa Cilla Naumann när hon är som bäst är att ha känselspröten så laddade att det nästan blir plågsamt." DNOm 62 dagar:"Naumann övertygar på nytt med ett på samma gång poetiskt och okonstlat språk." SvD

17 timmar härifrån av Cilla Naumann. I 17 timmar härifrån följer Tom med en kompis och hans familj ... Och nu i "Springa med åror" som är en vuxenbok så återvänder hon till samma ramhandling med samma olycka som crescendo.

Böckerna är fristående, utgivna var och en för sig. Romanen Springa med åror kom 2012 och 62 dagar, för unga läsare, kom ... Cilla Naumann är född 1960 och bosatt i Stockholm.

RELATERADE BÖKOR