Emmas nya liv

Emmas nya liv - Anna Alemo | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Alemo
DIMENSIONERA
12,20 MB
FILNAMN
Emmas nya liv.pdf
ISBN
9658603250634

BESKRIVNING

En otrohet vänder snabbt upp och ner på hela tillvaron. På ett ögonblick är Emma nyskild ochförsöker anpassa sig till varannan vecka-livetmed barnen. Exmannen har flyttat ihop med sin nya ungakvinna, tillika barnens nya bonusmamma, och verkaroförskämt lycklig. Hur kan livet vara så orättvist?Trots att Emma är förvirrad och en smula bitter är honfast besluten att få ihop sitt nya liv. När hon tänkerefter har hon ändå mycket att vara tacksam över.När hon träffar den charmige sångaren och tonårsidolenPeter ändras allt. Han är nästan tio år yngre och otroligtsnygg. Att yngre tjejer flockas runt honom är inte svårtatt förstå. Emma är däremot inte intresserad av honom. Inte på något sätt ...

En otrohet vänder snabbt upp och ner på hela tillvaron. På ett ögonblick är Emma nyskild och försöker anpassa sig till varannan vecka-livet med barnen.

Ett nytt liv på köpet finns att köpa i butik nu! Läs recensioner Läs mer om Ett nytt liv på köpet Köp den här! Ett nytt liv på köpet blev framröstad till åttonde bästa ungdomsbok 2009, när ungdomarna själva fick rösta i Bokjuryn! E fter många år som ensamstående mamma och familjeförsörjare kände författaren Emma Hamberg att det äntligen var hennes tur att börja dejta, leva livet och ha kul. Det hon inte hade räknat med var att bli passionerat kär i sin ungdomsförälskelse Patrick.

RELATERADE BÖKOR