Gå med mig

Gå med mig - Behrang Behdjou | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Behrang Behdjou
DIMENSIONERA
10,39 MB
FILNAMN
Gå med mig.pdf
ISBN
1652786328886

BESKRIVNING

I kärlek kunde man sitta stilla. När den var borta likaså. Men när kärleken höll på att dö återstod ingenting vackert eller fridfullt, inget lugn att vila i.Gå med mig är en berättelse om kärlek och uppbrott. En resa över gränser, synliga som osynliga, från Järvafältet till Stockholms innerstad. En snabbspolning av en relation som varit två personers liv men som nu inte längre finns.Till slut är det något som kommer ikapp och något som går sönder. Om de timmar då ingenting längre är vackert handlar Behrang Behdjous debutroman.Behrang Behdjou (f. 1976) är journalist, dramatiker och manusförfattare. Gå med mig är hans debutroman.

Regi: Benjamin Christensen; Visningar. Sverigepremiär: 1943-01-11: Sture: Sverige: Kontakta redaktionen.

Du ger mig kraften att stå kvar. Gå med mig är en berättelse om kärlek och uppbrott. En resa över gränser, synliga som osynliga, från Järvafältet till Stockholms innerstad.

RELATERADE BÖKOR