Det enda som betyder något

Det enda som betyder något - Jeanette Palmqvist | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jeanette Palmqvist
DIMENSIONERA
10,98 MB
FILNAMN
Det enda som betyder något.pdf
ISBN
8446318193780

BESKRIVNING

”Hur var det nu? Fri var det ja. Friheten. Känslan, den jublande känslan som hon förlorat skulle snart komma tillbaka. Det var hon övertygad om. Det skulle hon se till.”I 1930-talets Norge frigör sig Astrid från sitt kristna hem och ett utstakat liv som fru, mor och fabriksarbeterska. Hon får chansen att utbilda sig till sjuksköterska och börjar engagera sig i kampen för fred och frihet. Samtidigt lär hon känna Thomas. De planerar en framtid tillsammans, men när han möter hennes syster Ågot vävs deras liv samman på ett sätt ingen av dem kunnat förutspå.Parallellt möter vi författaren Anna som i nutid söker efter mellankrigstidens dofter. Vilka var egentligen de släktingar hennes mor alltid talade om? Visst var det något lurt med två kvinnor som levde tillsammans med endast en man? Hon ville veta mer. Hennes letande förmörkas inte bara av släktingarnas många motgångar – en växande knöl i bröstet är ingenting man kan resa ifrån … Det enda som betyder något är en stark roman som skildrar viktiga historiska händelser men också kärleken, drömmarna och betydelsen av våra livsval.

| Adlibris Det enda som betyder något för både människor, samhällen och livet på jorden är det som är och händer nu, eftersom det påverkar både det som var och det som blir. Synen på Sverige och det svenska är en annan idag än igår, trots att historien är den samma och det som hände där och då inte har förändrats. Det vore närmast tjänstefel att som kurdättling få äran att sommarprata utan att spela en enda kurdisk sång.

Hantverket, talangen är de som räknas in varje kväll, är det enda som betyder något i förlängningen. Och nör förlängningen tar slut, övergår i straffar och allt ska avgöras… Tänker lite extra mycket på några i vår närhet som inte mår så bra just nu och hoppas att det vänder snart.

RELATERADE BÖKOR