Bara vänner, typ!

Bara vänner, typ! - Eva Susso | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Eva Susso
DIMENSIONERA
10,93 MB
FILNAMN
Bara vänner, typ!.pdf
ISBN
9899934171591

BESKRIVNING

Majas självförtroende är inte så stort och hon är ganska blyg. Hon är ihop med Kelly men de bråkar och gör slut titt som tätt. Ändå gillar hon honom och så blir de ihop igen. Kanske är det bättre att göra slut på allvar och bli vänner istället?Tredje och sista delen i serien Hemligheter och pinsamheter, som började med Jag såg honom först! och Vem bryr sig!

Och antalet i kategorin "Skulle-absolut-aldrig-kunna-under-några-omständigheter" är relativt liten jämfört med motsatsen. ;) Nu menar inte jag att man går omkring och tänker tankar att man skall ha sex med sina kvinnliga vänner. Nära vänner: Vänner som du kanske vill dela exklusivt med.

Visa mer ... Boken jag har valt heter "Bara vänner, typ". Jag valde denna boken för att jag har läst en annan bok från denna serien som heter "Vem bryr sig?" och den boken tyckte jag var väldigt bra och jag ville läsa andra böcker från den serien så jag valde denna.

RELATERADE BÖKOR