Gudfar

Gudfar - Dy Plambeck | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dy Plambeck
DIMENSIONERA
4,28 MB
FILNAMN
Gudfar.pdf
ISBN
5931586034224

BESKRIVNING

"Gudfar är helt enkelt skitrolig att läsa!"AftonbladetUffe är dansk murare och biker, men lyckas inte riktigt passa in i mc-gänget Spitfire. Under en motorcykelträff 1976 får han en uppenbarelse som för alltid kommer att förändra honom och hans syn på världen.I Uffes liv finns tre särskilt viktiga personer. Pappa Poul, ensamstående fabriksarbetare som kastar ut sonen när han är arton. Mamma Tenna, som har suttit i fängelse för landsförräderi efter kriget och egentligen aldrig kommit tillbaka efter det. Och sist men inte minst guddottern Pettring, som växer upp till att bli aktivist och husockupant i dagens Köpenhamn. Hon betyder allt för Uffe.Gudfar är en berättelse om föräldrar och barn, om frigörelse och saknad. Den handlar om att tro på sig själv och på det som är större, om ensamhet och längtan efter gemenskap, och om att kämpa för det och för den man älskar.

Alla som är döpta får lov att vara fadder, det finns inga andra regler. Personen ska vara döpt i Svenska kyrkan eller i någon annan kristen kyrka eller samfund. Att vara gudmor eller gudfar är inte juridiskt bindande.

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO. Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här.

RELATERADE BÖKOR