Hon som vandrar

Hon som vandrar - Yazbek Samar | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Yazbek Samar
DIMENSIONERA
10,52 MB
FILNAMN
Hon som vandrar.pdf
ISBN
6446861273284

BESKRIVNING

Rima sitter fastbunden i ett litet rum i Damaskus, oförmögen att göra annat än att vänta. Hela livet har hon fångats in, och hennes ben som aldrig kan sluta vandra, har fjättrats. Men om flickan förr hölls fången av moderns oro över att hon skulle springa sin väg, så är det nu något värre som har tagit makten över henne. I Syrien hörs krigs­ mullret allt högre, så högt att även oskyldiga mödrar dör och unga flickor hamnar i avgrunden.Rima förstår sig inte på våldet omkring henne, kan inte ta in det hon ser utan fortsätter att söka efter skönheten i livet. Och lika rastlösa som hennes ben är, lika beslutsamt strejkar hennes tunga. För att betvinga sin rädsla och maktlöshet i det låsta rummet skriver hon istället ned sin historia.Hon som vandrar är en gripande och surrealistisk roman som för läsaren närmare en förståelse av fasorna i krigets Syrien och som leder tankarna till Nawal El Saa­dawis skildringar av förtryckta flickor och kvinnor.Radikalt och sorgligt om krigets Syrien SANDRA STISKALO, KULTURNYTT P1En roman om ofattbara förluster Martina Montelius, ExpressenEn genialisk romankaraktär och en litterär ansats på gränsen för det outsägliga Mattias Hagberg, Göteborgs-PostenSällan har jag läst något som berör så på djupet. Norrköpings Tidningar

av Samar Yazbik (Bok) Svenska, För vuxna Rima sitter fastbunden i ett litet rum i Damaskus, oförmögen att göra annat än att vänta. Något har tagit makten över henne.

Laddas ned direkt. Köp Hon som vandrar av Yazbek Samar på Bokus.com. Nu finns "Hon som vandrar" på svenska, i synnerligen fin språkdräkt av Marie Anell.

RELATERADE BÖKOR